Şu an devam edemiyor ki aslına bakarsan. Şu an ben de mail atamıyorum. Mail atma hakkım ne süre yenilenir bilmiyorum fakat bi’ bigün falan bekleyeyim, eğer gelmeye devam ederse değişip denetim edeyim.
Dediğiniz şeklinde değişeceğim fakat çalınmasını, birinin erişmesini pek ihtimaller içinde bulmuyorum. Genel anlamda temp mail yada simple login kullanırım.
Belirtmem ihtiyaç duyulan bir detay daha var. RISK oyununda bu e-postam ile kayıtlıyım ve dün akşam hesabıma girdiğimde ismimin çince bulunduğunu gördüm.
Şifreyi değiştim fakat sorun hâlâ devam ediyor.
Açık açık birisi e-postamı kullanarak random hesaplara mail gönderiyor ve gönderemediklerinin hatası da bana geliyor. Gmail’de gönderilenler sekmesinde de gönderilmiş olduğu mailler gözüküyor. Bir tek bağlantı gönderilmiş. Hepsine değişik değişik bağlantı. Dostlar bu şekilde başım belaya girebilir mi? İnsanlara random mail gidiyor bildiğin, muhtemelen zararı dokunan linklerin olduğu ve bunlar benim hesabımdan oluyor. Bu hesap şu an ana hesabım, kapatmak son olarak deva olmalı. Google hesabımı denetim ettim, anormal bir şey yok, gizyazı değiştirdim hâlâ aynı.