JavaScript dönem dışı bırakılmış. Daha iyi bir edinim için tarayıcı ayarlarından JavaScript’i etkinleştiriniz.
Son kullanma zamanı geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek benzer biçimde… Internet sayfalarını muntazam görüntüleyemiyorsanız eh, bi’ zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Çağıl Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çağıl Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dostlar kolay gelsin, Benim sorunum şu internetimin Steam’den oyun indirirken, YouTube’dan video izlerken süratli olmasına karşın indirme hızım Opera GX ve Google Chrome’da oldukca yavaş.(Şu demek oluyor ki web tarayıcılarından bir şey indirirken) Nedenini bir türlü çözebilmiş değilim. Araştırdım fakat bir netice bulamadım. Acaba bildiğiniz bir çözüm var ise destek sağlar musunuz?
Son düzenleyen: Moderatör:
Dostlar kolay gelsin, Benim sorunum şu internetimin Steam’den oyun indirirken, YouTube’dan video izlerken süratli olmasına karşın indirme hızım Opera GX ve Google Chrome’da oldukca yavaş.(Şu demek oluyor ki web tarayıcılarından bir şey indirirken) Nedenini bir türlü çözebilmiş değilim. Araştırdım fakat bir netice bulamadım. Acaba bildiğiniz bir çözüm var ise destek sağlar musunuz?
Opera ve Google Chrome yavaş indirir hocam tüm hızı kullanamazlar. IDM: Web Download Manager indirin. Bir çok şahıs onu kullanıyor. En süratli şekilde indirmeyi sağlıyor.