Türk Telekom alan kişi hizmetleri sağ olsun oldukça destek oldu. Rahat 5 dakika Wi-Fi ile ilgili sorunum yok demekle geçti aslına bakarsan. Diyorum ki “modemin Ethernet ışığı turuncu yanıyor.” hala Wi-Fi mi diyor. Son olarak binanın içinden modeme gelen kablo ankastre bla bla dedim ondan sonrasında anlamış oldu. Bu sefer de “modeme gir kurulum yap, ağ problemi gider falan” yaptırmaya kalktı. Diyorum kafasına gore bağlanıyor kafasına gore bağlanmıyor. Kurulum aslına bakarsan var. Sabah kullandım yokkk. Sonrasında da “modem bozuktur bizlerden satın almak ister misiniz, istemezseniz başka modem temin edip deneyin” dedi 
Her neyse sorunumu gelirsek. Bu sabah mesele yoktu oldukça rahat interneti kullandım. Sonrasında dışarı çıktım 4-5 saat. Doğal çıkarken fişleri çekip çıktım. Eve geldim fişleri taktım. Modem 20 dakika internete bağlanmadı. Ethernet ışığı devamlı turuncu yanmaya devam etti. Arada durağan(durgun) turuncu kalıyor, arada süratli süratli yada yavaş yavaş turuncu ışık yanıp sönüyor. Son zamanlarda bu mesele oldukça artmaya başladı. Bu problemi devamlı yaşıyorum ayrıca. Modemi kapatmasam mesele yok bağlantı gitmiyor ta ki ayağım masaya değene yada masayı sallayana kadar. Bu tarz şeyleri yapınca gene gidiyor. Bunlar hariç hiçbir sorunum yok
işim acayip olanı bu doğrusu. Problem ne? :/
Arada gün içinde örnek olarak aniden Ethernet ışığı gene turuncuya dönebiliyor. 4-5 kez modemi kapa aç yapmak zorunda kalıyorum internete bağlanmak için. Fotoğrafta görüldüğü suretiyle IP alıyor fakat en üst bölümde “bağlantı yok hatası” diyor.
Bu mesele niçin kaynaklı olabilir? Modemi geçen yıl aldım 0. Keenetic Omni DSL N300 modeli. Problemi bilsem çözüm üretmete çalışacağım. TT alan kişi hizmetleri destek olmuyor. “bizde IP alıyorsunuz bağlantı sağlam falan diyorlar.”
Her neyse sorunumu gelirsek. Bu sabah mesele yoktu oldukça rahat interneti kullandım. Sonrasında dışarı çıktım 4-5 saat. Doğal çıkarken fişleri çekip çıktım. Eve geldim fişleri taktım. Modem 20 dakika internete bağlanmadı. Ethernet ışığı devamlı turuncu yanmaya devam etti. Arada durağan(durgun) turuncu kalıyor, arada süratli süratli yada yavaş yavaş turuncu ışık yanıp sönüyor. Son zamanlarda bu mesele oldukça artmaya başladı. Bu problemi devamlı yaşıyorum ayrıca. Modemi kapatmasam mesele yok bağlantı gitmiyor ta ki ayağım masaya değene yada masayı sallayana kadar. Bu tarz şeyleri yapınca gene gidiyor. Bunlar hariç hiçbir sorunum yok
Arada gün içinde örnek olarak aniden Ethernet ışığı gene turuncuya dönebiliyor. 4-5 kez modemi kapa aç yapmak zorunda kalıyorum internete bağlanmak için. Fotoğrafta görüldüğü suretiyle IP alıyor fakat en üst bölümde “bağlantı yok hatası” diyor.
Bu mesele niçin kaynaklı olabilir? Modemi geçen yıl aldım 0. Keenetic Omni DSL N300 modeli. Problemi bilsem çözüm üretmete çalışacağım. TT alan kişi hizmetleri destek olmuyor. “bizde IP alıyorsunuz bağlantı sağlam falan diyorlar.”
Dün gene 25 dakika TT destek ile konuştum bana hala Wi-Fi, lan kablosu falan diyorlar. Bina içinden ankastreden gelen telefon kablosunu taktığım ışık turuncu yanıyor dememe karşın. Haliyle mesele düzelmedi. Dün akşama doğru internetim gene gitti 15 dakika. 1 haftada 6 kez oldu ve çözüm sunamıyorlar bana Wi-Fi bağlantısı yap falan diyorlar.
Koca forumda bu problemi yada çözümünü bilen yok mu abi? Geçen yıl modem aldım ve bina içi döşem yeniledim. Problemi bilsem çözeceğim fakat bilemiyorum? Her yıl elektrikçiye 400-500 TL paramı vereceğim ben.
Şu anki hat bilgilerim.