MEXC: ST Uyarısına İlişkin MEXC Duyurusu (Ekim 2022)

Sıhhatli bir dijital varlık ortamı oluşturmak ve kullanıcılarımıza daha iyi bir alım satım deneyimi sağlamak için MEXC’nin risk ve uyumluluk ekibi, platformumuzda listelenen tüm çiftlerin izlenmesini ve takibini artırmıştır. "ST" etiketine haiz çiftler, "ST" Uyarı Kuralları doğrultusunda gizlenebilir yada listeden çıkarılabilir. Ayrıntılar aşağıdaki gibidir:

"ST" Uyarı Kurallarına uyan projeler değerlendirilecek ve izlenecek olup, söz mevzusu işlem çiftinin kullanıcılarımız için riskinin ciddi olması durumunda, o işlem çifti "ST" etiketinin yerleştirilmesinden 3 gün sonrasında listeden çıkarılacak ve alım satım durdurulacaktır.
"ST" Uyarısı içeren proje tokenlere haiz olan kullananların, söz mevzusu tokenleri kendi kişisel varlık cüzdanlarına yada öteki borsalara çekmeleri gerekecektir. 30 gün içinde çekme işlemi yapmayan kullananların riskleri kendilerine ilişkin olacaktır.
Listeden çıkarılan tokenler için para yatırma işlemlerine izin verilmeyecektir yada varlıkları yitirme riski olabilir.

Ekim 2022 için "ST" Uyarısı Altındaki Tokenler: DDDX

MEXC, yatırımcıların hak ve çıkarlarını korumayı ve blok zinciri endüstrisinin sıhhatli gelişimini teşvik etmeyi amaçlar.

Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür diliyoruz. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Herhangi bir sorunuzun olması durumunda, lütfen Telegram vasıtasıyla resmi MEXC personelimizle iletişime geçiniz.

MEXC, tamamen kendi takdirine bağlı olarak yukarıdaki bilgiler ile alakalı son sonucu verme yetkisine haizdir.

Risk Uyarısı

Kripto para yatırımları yüksek piyasa riski taşımaktadır. Lütfen yatırımlarınızı dikkatli yapınız. MEXC Global, kaliteli projeleri seçmek için elinden gelenin en iyisini yapmaktadır, sadece yaşayacağınız yatırım kayıplarından görevli tutulamaz. Topluluğa saygı duyan bir dijital alım satım platformu olarak MEXC, hiçbir fena niyet olmaksızın doğru, saydam ve adil tecim ilkelerini esas alır. Kullanıcılarımıza dijital varlıkların alım satımı için daha güvenli, daha verimli ve daha güvenilir bir hizmet sunmayı taahhüt ediyoruz.

Eğer hala bir MEXC üyeliğiniz yoksa, avantajlı etkinliklerden yararlanmak ve birçok altcoine yatırım yapmak için şu bağlantıdan üyelik oluşturabilirsiniz:

https://www.mexc.com/tr-TR/register?inviteCode=15FJM

Bizi toplumsal medyada takip edin

Telegram: https://t.me/MEXCTurkey