Sitelere girerken “500 error” hatası
JavaScript dönem dışı bırakılmış. Daha iyi bir tecrübe için tarayıcı ayarlarından JavaScript’i etkinleştiriniz.
Son kullanma zamanı geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek şeklinde… Internet sayfalarını muntazam görüntüleyemiyorsanız eh, bi’ zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Çağdaş Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çağdaş Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba, bölgemdeki mahalli web sağlayıcılarından birine web bağlattım. Şöyleki bir sorunum var birçok siteye girerken “500 error”, “Access denied error code 1020”, “403 error the request could not be satisfied.” şeklinde şeklinde hatalar alıyorum. Bu sitelere VPN ile bile giremiyorum. Örnek site A101 HARCA HARCA BİTMEZ öteki mesele yaşadığım siteler, şey bir ekip forumda hoş karşılanmayacak dizi seyretme siteleri ve benzerleri.
Telefonumun interneti ile aynı bilgisayardan bağlanmayı denediğim de sıkıntısız girebiliyorum. Ek olarak modemi tamamen sıfırladım yeniden denedim olmadı. Problem deposu nedir? Servis sağlayıcısı ile ilgili olabilir mi?
Örnek hata;
Telefonumun interneti ile aynı bilgisayardan bağlanmayı denediğim de sıkıntısız girebiliyorum. Ek olarak modemi tamamen sıfırladım yeniden denedim olmadı. Problem deposu nedir? Servis sağlayıcısı ile ilgili olabilir mi?
Örnek hata;
Son düzenleyen: Moderatör: